Choose the best SONG (free from negative lyric)

6/14/2011 12:53:00 AM Edit This 0 Comments »
dalam apa jua keadaan kena ingat kita ada ALLAH...
tapi kalau nak dengar lagu tak menjadi satu kesalahan cuma perlu kita teliti lirik
agar terhindar dari lirik yang membawa kepada syirik

Assalamua'laikum W.B.T...

Dengan Nama Allah Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Selawat dan salam ke atas Nabi Muhammad S.A.W

Sempat post lirik lagu ni untuk sahabat semua..sama-sama hayati,bukan semua lagu kita tak boleh dengar,tetapi sebagai seorang muslim pandai-pandailah memilih lagu, biarlah yang memberi input pada diri bukanlah hanya sekadar hiburan tetapi kita sepatutnya memilih lagu yang menghibur dan dalam masa yang sama dapat mengisi jiwa atau memberi kita semangat. Juga jangan ambil mudah, nak dengar satu-satu lagu tu perlu diteliti liriknya kadang-adang ade yang berunsurkan (lucah) ade yang membawa kepada terpesongnya aqidah jadi sebagai umat Islam kita kene alert dengan benda macam ni tak salah nak dengar lagu barat sekalipun tetapi perlu pandai pilih dan kawal diri kita agar tidak menjadikan kita lupa pula untuk mengingati yang maha pencipta Allah SWT.Ingatlah muslim yang hebat setiap tindak tanduknya bermatlamat dan tidaklah sesuatu yang sia-sia hanya hiburan semata. Selamat berhibur dan mengisi jiwa...Dan paling penting AL-QU’RAN perlu sentiasa dekat di HATI itu yang paling utama..walau macam nama pun ingat kita ada Pencipta remember “ALLAH SWT” our prime goals in the earth.

...Enjoy the song,enjoy the best lyrics...but if the lyrics not suitable for us to listen we can enjoy the music and try to change the lyrics by our own..it just for fun but fun that is under control. Qur'an should not be forgotten.


FREEDOM BY MAHER ZAIN

Gathered here with my family

My neighbours and my friends

Standing firm together against oppression holding hands

It doesn't matter where you're from

Or if you're young, old, women or man

We're here for the same reason; we want to take back our land

Oh God thank you

For giving us the strength to hold on

And now we're here together

Calling you for freedom, freedom

We know you can hear our call ooh

We're calling for freedom, fighting for freedom

We know you won’t let us fall oh

We know you're here with us

No more being prisoners in our homes

No more being afraid to talk

Our dream is just to be free, just to be free

Now when we've taking our first step

Towards a life of complete freedom

We can see our dream getting closer and closer, we're almost there

Oh God thank you

For giving us the strength to hold on

And now we're here together

Calling you for freedom, freedom

We know you can hear our call ooh

We're calling for freedom, fighting for freedom

We know you won’t let us fall oh

We know you're here with us

I can feel the pride in the air

And it makes me strong to see everyone

Standing together holding hands in unity

Shouting out load demanding their right for freedom

This is it and we're not backing of

Oh God we know you hear our call

And we're calling you for freedom, freedom

We know you can hear our call ooh

We're calling for freedom, calling for freedom

We know you won’t let us fall oh

We know you're here with us

“Ada kawan mengadu masalah..itu dan ini”( lagu tentang semangat spaya jgn pkir bnda2 lepas....pandang kedepan di sana perjalanan masih jauh menanti jangan biarkan hati terpaku pada masalah tetapi carilah penyelesaian setiap hari adalah hari permulaan dengan NIAT yang baru InsyaAllah semoga kita terus bersemangat mengharungi hidup penuh berliku...)

TODAY MY LIFE BEGINS: BRUNO MARS

I’ve been working hard so long
Seems like pain has been my only friend
My fragile heart’s been done so wrong
I wondered if I’d ever heal again

Ohh just like all the seasons never stay the same
All around me I can feel a change (ohh)

I will break these chains that bind me, happiness will find me
Leave the past behind me, today my life begins
A whole new world is waiting it’s mine for the taking
I know I can make it today my life begins

Yesterday has come and gone
And I’ve learn how to leave it where it is
And I see that I was wrong
For ever doubting I could win

Ohh just like all the seasons never stay the same
All around me I can feel a change (ohh)

I will break these chains that bind me happiness will find me
Leave that past behind me today my life begins
A whole new world is waiting its mine for the taking
I know I can make it today my life begins

Life’s to short to have regrets
So I’m learning now to leave it in the past and try to forget
Only have one life to live
So you better make the best of it

I will break these chains that bind me happiness will find me
Leave the past behind me today my life begins
A whole new world is waiting its mine for the taking
I know I can make it today my life begins

I will break these chains that bind me happiness will find me
Leave the past behind me today my life begins
A whole new world is waiting its mine for the taking
I know I can make it today my life begins

Tak salah dengar lagu tapi mesti pandai pilih lagu dan jangan sampai lagu lebih diutamakan dari

AL-QUR’AN...

0 comments:

Solat itu senang!!

Anda Tak tahu solat?
Jangan malu Sila klik pada Gambar untuk melihat animasi solat yang ringkas beserta audio bacaan yang mudah difahami!


motivation quote

cnet review

Generating the true "Ukhuwwah"

love palestine banner

FREE PALESTINE